Proizvodi za širok raspon radnih uvjeta

Dobrodošli


Tvrtka Gumix Elastor d.o.o. prisutna je na tržištu već 26 godina. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja gumeno tehničkih proizvoda te opremu za poljoprivredne i radne strojeve, komunalnu djelatnost i industriju.

Visoka i konzistentna kvaliteta naših proizvoda i usluga širi se diljem svijeta, tako da je danas Gumix Elastor prisutan na preko 20 tržišta Europe.

Samo materijali koji provjereno zadovoljavaju visoke tehničke zahtjeve mogu ući u proces proizvodnje. Njihova transformacija u konačni proizvod se odvija u strogo kontroliranim uvjetima u moderno i potpuno opremljenim proizvodnim pogonima. Pouzdana isporuka dosljedno odličnog proizvoda za krajnjeg kupca je zajamčena u svim vremenima.

Poljoprivreda

Učinkovitu pripremu Vaših strojeva za sezonu te dobar i pravilan rad stroja koji upotrebljavate, tvrtka Gumix Elastor nudi širok asortiman proizvoda.

Komunalno

Asortiman proizvoda predstavlja idealna rješenja za svako pojedino područje primjene u komunalnoj djelatnosti.

Industrija

Industrija je jedan od značajnijih faktora razvijenosti na razini država, pokrajina i gradova. Zbog toga Gumix Elastor nudi širok spektar proizvoda razne primjene.

Usluge


Integrirani procesi razvoja, testiranja i proizvodnje jamac su postojane kvalitete GUMIX ELASTOR proizvoda.

  Od ideje do gotovog proizvoda na jednom mjestu

  Maksimalna ušteda vremena i novca partnerima

  Brza isporuka

 

Konstrukcija i razvoj alata, proizvoda i naprava

U stručnom timu inžinjera i tehnologa koji se bavi isključivo razvojem i konstrukcijama alata, naprava i proizvoda u suvremenim CAD/CAM softverima naći će rješenje za svaki izazov.

Obrada raznih materijala na CNC mašinama

Kvalitetnom strojnom obradom raznih materijala smanjuje se potreba za dodatnom doradom, a samim time smanjuju se i troškovi. Nudimo obradu raznih materijala prema Vašim zahtjevima, uz pomoć modernih i preciznih strojeva.

Rezanje laserom

Lasersko rezanje lima, cijevi i profila se obavlja pomoću novog lasera sa fiber laserskom tehnologijom.

Savijanje metala

Savijanje lima predstavlja zahtjevan proces koji iziskuje preciznost i kvalitetu. Stoga ovu uslugu za Vas obavljamo uz pomoć modernih strojeva i stručnog osoblja.

Usluge gumiranja

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja gumeno tehničkih proizvoda za poljoprivredu, komunalnu djelatnost i industriju. U ponudi imamo preko 1000 artikala i dugogodišnju tradiciju rada i kvalitete.

 

 
 

 
Gumix Elastor