Usluge

Usluge


Imate neku ideju, želju ili viziju, a ne znate kako to proizvesti, ne brinite, širok asortiman usluga tvrtke Gumix Elastor je tu da pomogne.

Obzirom na bogat strojni park, nudimo usluge strojne obrade raznih materijala. Tokarenje, bušenje, CNC obrade, štancanje i probijanje rupa, graviranje, rezanje plazmom i laserom, lakiranje. Pored obrade strojevima, nudimo i usluge toplog i hladnog spajanja metal-guma, aluminij-guma, plastika-guma.

Integrirani procesi razvoja, testiranja i proizvodnje jamac su postojane kvalitete GUMIX ELASTOR proizvoda.

  Od ideje do gotovog proizvoda na jednom mjestu

 

  Maksimalna ušteda vremena i novca partnerima

 

  Brza isporuka

 

Konstrukcija i razvoj alata, proizvoda i naprava

U stručnom timu inžinjera i tehnologa koji se bavi isključivo razvojem i konstrukcijama alata, naprava i proizvoda u suvremenim CAD/CAM softverima naći će rješenje za svaki izazov.

Primjena CAD/CAM sustava daje brojne prednosti korisnicima, tako da se danas praktično ne postavlja pitanje da li ih treba koristiti, već koja su optimalna rješenja za konkretnu proizvodnu ili razvojnu firmu. CAD/CAM sustavom se povećava produktivnost svake tvrtke (brzine)

Danas produktivnost predstavlja jedan od najvažnijih zahtjeva koji se postavlja pred tvrtke. Posjedovanje pravog rješenja u pravom trenutku predstavlja uvjet napredovanja i opstanka u uvjetima globalne konkurencije.

Obrada raznih materijala na CNC mašinama

Kvalitetnom strojnom obradom raznih materijala smanjuje se potreba za dodatnom doradom, a samim time smanjuju se i troškovi. Nudimo obradu raznih materijala prema Vašim zahtjevima, uz pomoć modernih i preciznih strojeva. Ako tražite pouzdanog partnera za obradu raznih materijala koji će posvetiti maksimalnu pažnju vašem projektu, obratite nam se s povjerenjem.

Rezanje laserom

Lasersko rezanje lima, cijevi i profila se obavlja pomoću novog lasera sa fiber laserskom tehnologijom. Princip rada fiber laserske tehnologije se zasniva na korištenju specijalnog snopa optičkih vlakana kao aktivnog medija sa debljinom od samo nekoliko μm.U odnosu na klasične CO2 lasere, fiber laseri omogućuje brže, jednostavnije i kvalitetnije rezanje metala pogotovo kod visoko reflektirajućih metala poput aluminija, mesinga i bronce tanjih debljina.

Savijanje metala

Savijanje lima predstavlja zahtjevan proces koji iziskuje preciznost i kvalitetu. Stoga ovu uslugu za Vas obavljamo uz pomoć modernih strojeva i stručnog osoblja.

Moderna tehnologija koju koristimo za savijanje lima omogućuje obradu i kompliciranijih dijelova izrađenih od savinutog lima, odnosno, metala.

Naša poslovna politika, stručnost i potvrđeni sustav za upravljanje kvalitetom ISO 9001 jamac su kvalitete naših usluga pri čemu svakom Vašem projektu posvećujemo maksimalnu pažnju, uz poštivanje dogovorenih rokova.

Usluge gumiranja

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja gumeno tehničkih proizvoda za poljoprivredu, komunalnu djelatnost i industriju. U ponudi imamo preko 1000 artikala i dugogodišnju tradiciju rada i kvalitete.

Posebno bi izdvojili poljoprivredni program gdje osim rezervnih dijelova nudimo i usluge gumiranja raznih valjaka i ostalih proizvoda gdje je to potrebno. Radimo proizvode za sve vrste industrija te smo uvijek otvoreni za nove izazove i proizvodnju nečeg novog ukoliko postoji potreba.

Galerija


Gumix Elastor